Otvoren praktikum prirodoslovlja za darovite učenike

U Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru, Bribirski prilaz 2 , 23 000 Zadar, na Međunarodni dan darovitih učenika, 21. ožujka 2018.g. otvoren je praktikum prirodoslovlja za darovite učenike u sklopu projekta.

Svjesni činjenice da su daroviti učenici jedna od najzapostavljenijih ciljanih skupina u školstvu udružili smo snage u EU projektu “ZadarZaDar” , u kojemu sudjeluju Sveučilište u Zadru (Odjel za pedagogiju i Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja), Grad Zadar (UO za Odgoj i školstvo), te pet osnovnih škola: Osnovna škola Šimuna Kožičića Benje u Zadru, Osnovna škola Zadarski otoci u Zadru, Osnovna škola Kruno Krstić u Zadru, Osnovna škola Sv. Filip i Jakov i Osnovna škola Bartul Kašić u Zadru (nositelj projekta).

Otvorenje je uveličala i glazbena točka darovitih učenika OŠ Bartula Kašića,  a nakon otvorenja svi uzvanici su pogledali  novouređeni praktikum u kojem su već spremno čekali daroviti učenici koji su pokazali svoja znanja i mogućnosti.

Iz medija:

Zadarski list: OŠ Bartula Kašića dobila praktikum za darovite učenike

http://www.zadarskilist.hr/clanci/21032018/fotogalerija-o%C5%A1-bartula-ka%C5%A1i%C4%87a-dobila-praktikum-vrijedan-gotovo-milijun-kuna

Narodni list: Otvoren praktikum za darovite učenike u OŠ B. Kašića

http://www.narodni-list.hr/posts/384665004

Narodni.hr: U ŠKOLI BARTULA KAŠIĆA OTVOREN PRAVI MALI LABORATORIJ Vauuu, sad i mi možemo učiti kao kod profesora Baltazara!

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar-plus/clanak/id/537274/vauuu-sad-i-mi-mozemo-uciti-kao-kod-profesora-baltazara